marika coach 2

Amikor felfedeztem a coaching módszerét, azonnal megláttam benne saját, személyes küldetésemet. Az egyetemen szociális munkát tanultam, s már ezekben az években bántalmazott nőkkel, gyerekotthonban élő fiatalokkal és börtönbüntetett felnőttekkel dolgoztam, önkéntes tanácsadóként. A pozitív visszajelzések arra ösztönöztek, hogy bővítsem tevékenységem körét, hogy minél több embernek nyújthassak segítséget. Több évet töltöttem külföldön, Törökországban, Görögországban, Angliában és Tunéziában. Az idegenben eltöltött időszak alatt különböző kultúrával, életfelfogással találkoztam és megtanultam az embereket egyéniségként kezelni.

Rájöttem, hogy a legtöbb embernek nincs szügsége konkrét tanácsra, vezetésre, hanem inkább személyes fejlődésre, kellő mennyiségű motivációra és inspirációra. Nincs szügségük szakértőkre, elmélet alapú utasításokra, szakirodalomra, hanem nyílt,  ösztönző és motiváló párbeszédekre.

 

Jelenleg:

  • Személyes és munkaügyi tapasztalaltaimat coachként hasznosítom és fejlesztő beszélgetések, foglalkozások formájában továbbadom;
  • Coach Training Academy oktatási intézmény társ-alapítójaként és vezetőjeként, coach képző tanfolyamokat és workshopokat lektorálok:
  • Szoros együttműködésben a külföldi coachokkal (főképp Lettország, Ukrajna, Magyarország) tematikus és coach képző tanfolyamokat szervezek
  • Konferenciák, tematikus napok rendszeres előadója vagyok

Továbbra is nagy hangsúlyt fektetek a folyamatos fejlődésre és továbbképzésre.
Szívesen válaszolok kérdéseire a coachinggal kapcsolatban.

IDŐPONTOT KÉREK

 

 

acc_web-kopia icf-logo-1024x477 lemma_coaching_logo

 

Okleveleim - Mgr. Mária Fröhlich, ACC