Az első ülés abban segít, hogy az ügyfél tisztábban lássa helyzetét és tudja mit is szeretne valójában.

A következő üléseken kidolgozunk egy tervet apróbb feladatokkal, hogy könnyebben megtalálja a lehetséges megoldásokat.

Előrehaladást érez majd minden ülés után és végül már nem lesz szügsége további segítségre. Magabiztos, pozitív emberként távozik majd, aki tudja mit akar. Ez garantálja a valódi változást, azt, hogy tényleg elindul a megvalósítás irányába, nem csak azt tudja, merre kell mennie.

Minden, amit az ülésen kap, a birtokában marad. Az elsajátított módszerek és felkészültsége egy magabiztos érzést ad majd. Rájön, hogy már nincs szügsége további segítségre és készen áll a  jövőbeli nehézségek leküzdésére is.

Minden ülés bizalmas

Mivel minden ülés bizalmas, az ülés részletei nem kerülhetnek nyilvánosságra. Az elhangzott információk az ülés bármely részéről nem használhatók fel az ügyfél beleegyezése nélkül. Titoktartás része az ügyfélszerződésnek.

Öné a felelősség

Fontos, hogy a probléma megoldásáért az ügyfél vállalja a felelősséget. Coachként biztosítom a támogató, motiváló légkört és a hatékony coaching folyamatért vállalok felelősséget.

Kezemben az ülés menete

Az ülés menetén belül biztosítom, hogy már az első találkozás után pozitív változások észlelhetők. Ügyelek arra, hogy ügyfeleim biztonságban érezzék magukat. A támogató légkör pedig teret biztosít a hatékony munkához.

60 – 90 perc
Egy coaching ülés általában 1-1,5 óra.  Eddig vagyunk képesek hatékonyan dolgozni. Az ülések megegyezés szerint, heti vagy kéthetenti gyakorisággal történnek.
Skype

Mivel néhány ügyfelem az otthon kényelmét részesíti előnyben, skype coachingot is ajánlok. Kényelmes és hatékony módja az időspórolásnak. Hátránya csak az, hogy hiányzik a személyes kapcsolat. Ezért bízom az ügyfélre, hogy melyik coaching fajtát választja.

 

window

„Biztosítom, hogy motiválni fogom az előrehaladásban érdekében és kérdéseimmel hozzásegítem a kívánt megoldáshoz. Magabiztosan tér majd haza és megtapasztalja, hogyan kell vlmit nemcsak elkezdeni, hanem befejezni és közben élvezni is.

Időpontot kérek